Marskture.dk

HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

 1. PRISER
  Priserne i er angivet i danske kroner, med mindre andet er specifikt angivet. Vi forbeholder os ret til ændringer, der skyldes pris- og kursændringer uden for vores indflydelse efter denne dato.
 2. HVORNÅR ER MIN BOOKING BINDENDE?
  Købet/bookingen er bindende for dig så snart den bekræftes mundtligt eller skriftligt af sælgeren. Disse betingelser er gældende fra dette øjeblik, uanset om du har betalt helt eller delvis for arrangementet, eller slet ikke. Hvis produkterne bookes via en forhandler, kan andre booking- og betalingsbetingelser være gældende. Vær omhyggelig med at tjekke betingelserne.
 3. HVAD, HVORNÅR OG HVORDAN SKAL JEG BETALE?
  Du betaler i henhold til vilkårene på bookingtidspunktet både over telefon og online, og udelukkende med kreditkort. Bemærk venligst, at der somme tider ikke er mulighed for tilbagebetaling i forbindelse med særlige pris- og specialtilbud. Tjek venligst værelses- og prisoplysningerne grundigt inden du booker.
 4. FORSIKRING
  Deltagelse sker på eget ansvar, og der er ikke inkluderet nogen form for forsikring. Marskture.dk henviser til bestilling af rejseforsikring hos Europæiske Rejseforsikring A/S på efter turen er bestilt.
 5. AFBESTILLINGSREGLER
  Kan ikke afbestilles eller ændres, såfremt intet andet er beskrevet i bookingbekræftelsen. (Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter)

  OBS!
  Afbestilling SKAL foregå skriftligt til info@marskture.dk.
  Bemærk at din afbestilling ikke er gældende før du har modtaget en skriftlig afbestillingsbekræftelse fra Marskture.dk
  Bemærk at visse rabatter eller tilbud ikke kan ændres eller afbestilles. Der foretages ikke tilbagebetaling ved såkaldt ”no-show”. Se din bookingbekræftelse, som du modtog på bookingtidspunktet, for yderligere oplysninger og dine bookingbetingelser. Gebyrer i forbindelse med, ændring, fakturering og afbestilling tilbagebetales ikke. Ubrugte billetter og lignende skal eftersendes snarest muligt.

 6. ÆNDRINGSOMKOSTNINGER
  Ved ændring via telefonopkald i de tilfælde hvor det er muligt i henhold til de gældende betingelser i bookingen, afkræves der 100 DKK/ændring.

 7. KLAGER
  Eventuelle klager skal stiles til Marskture.dk på telefon +45 5040 3060 eller e-mail info@marskture.dk
  Du mister retten til at klage, hvis du ikke giver den lokale produktleverandør besked. Hvis du forlader opholdsstedet, golfbanen eller arrangementet uden at arrangøren har haft rimelig tid til at løse problemerne, mister du retten til erstatning. Eventuelle krav om erstatning skal være Marskture.dk i hænde senest 30 dage efter begivenhedens afslutning.

 8. AFTALEGRUNDLAG
  Grupperejser og specialarrangementer er ikke omfattet af nærværende bookingbetingelser, idet der gælder specielle aftaleregler for disse rejseformer. For alle andre reservationer gælder ovenstående almindelige vilkår og rejsebetingelser, med mindre særlige vilkår er anført på bookingen. Marskture.dk tager forbehold for trykfejl og udeladelser i trykt og elektronisk materiale, bl.a. brochurer, internet-sider etc.

 9. GENEREL FORORDNING OM DATABESKYTTELSE (GFDB)
  Marskture.dk behandler personlige data, som du giver os. Personlige oplysninger, der vil blive behandlet, inkluderer, men er ikke begrænset til, navn, fødselsdato, køn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Vi kan også behandle oplysninger, der er registreret i forbindelse med en ordre, såsom alder, særlige diætkrav. Du sender selv de personlige oplysninger i forbindelse med bestillingsordninger, oprettelse af konti eller andre tjenester på nettet eller telefonisk.