Nationalpark Vadehavet

Østersture med grill event

Østersture med Grill Event

Nationalpark Vadehavet tilbyder helt uventede og storslåede oplevelser. Der er mange måder at opleve tidevandet på i Nationalpark Vadehavet og UNESCOs Verdensnaturarv. På en østerstur får du alle sanserne stimuleret. Du kommer helt tæt på, når vi blot få hundrede meter ude på vadefladen finder østersbankerne, hvor du kan plukke masser af østers. Østersture finder sted når det er lavvande, Guiden tager dig med ud over vaden til østersbankerne, der befinder sig i den reneste del af Vadehavet.

Når du har sanket nok østers, så smager vi selvfølgelig på dem. Du lærer at åbne østers på den rigtige måde. Hør guiden fortælle om livet her i det yderste sydvestlige hjørne, hvor de nærliggende gravhøje bevidner om mennesker mange tusinde år tilbage i tiden. Fortæring af østers er altid på eget ansvar.

 

PRIS: DKK 445,- / 200,-

Voksne & børn

Når vi er tilbage på stranden, så griller vi østers og ringriddere fra Højer Pølser. Vi viser dig hvordan du gratinerer østers med forskelligt tilbehør.

INFO

I er max 20 personer på turene pr. guide.

Turen varer ca. 2½ til 3 timer og du skal have praktisk og varm, vind- og vandtæt tøj samt langskaftede gummistøvler. Tag en spand med til dine østers, Det er en god ide med handsker (fx neopren, havehandsker, evt. vandtætte) Medbringe skiftetøj, da du kan blive lidt våd og der kommer nemt mudder på din beklædning.

På ture med to guider er der også mulighed for at guide på tysk, forhør gerne om det er tilfældet på den dato du vil med.

OBS!

Vær opmærksom på at mødestedet som udgangspunkt er Hjerpsted, men kan flyttes til Rømø grundet tidevandsforhold. Du vil selvfølgelig få besked, hvis det er tilfældet.

Hvis vejrforhold gør at vandstanden er ekstra høj, så aflyses turen og et tilgodebevis udstedes.

Vi forbeholder os ret til at kontakte gæster med henblik på at ombooke ved mindre end 4 bookinger. Guideningen foregår på dansk, mulighed for delvis oversættelse til engelsk.

Turen er ikke for gangbesværede og kørestolsbrugere. Der tilrådes ekstra forsigtighed hvis man er hofte- eller knæopereret.​

EKSTRA TURE

Er der ingen datoer der passer dig? Det skyldes sandsynligvis at det er lavvande udenfor døgnets lyse timer, men du er altid velkommen til at kontakte os, måske kan vi lave en ekstra tur eller du kan købe din egen tur.

GRUPPER

Virksomheder, personaleforeninger o. lign, eller bare en stor familie? Kontakt os for at få jeres eget arrangement.

Guidede Østersture med grill event

Book en guidet østerstur med grillevent i Nationalpark Vadehavet.

OBS! Hvis der står ingen aktuelle ture, så gå frem til perioden September til April på kalenderen.